Over ons – goedkoopste zorgverzekeringen .nl

Jaarlijks stappen ruim één miljoen Nederlanders over van zorgverzekering. De laatste jaren stijgt de zorgpremie en het ziet er naar uit dat deze trend de komende tijd doorzet.

Wij vinden dan ook dat het inzichtelijk voor iedereen moet zijn om de goedkoopste zorgverzekering te vinden. Voor veel mensen wordt het door de stijgende kosten steeds lastiger om de zorgverzekering te blijven betalen.

Onze missie

Wij hebben speciaal voor consumenten die op zoek zijn naar een nieuwe zorgverzekering deze website in het leven geroepen. Door informatie over de verzekeraars te geven en een zorgverzerking vergelijker aan te bieden willen we bijdrage aan een eerlijke en transparante markt. Veelal profileren verzekeraars zich als goedkoopste voor een bepaalde doelgroep, terwijl er slechts één goedkoopste basisverzekering kan zijn. Wij zien het dan ook als onze missie om de consument een eerlijke vergelijking op basis van prijs aan te bieden.

Waar verdienen wij aan?

Om de website te onderhouden hebben we inkomsten nodig. Deze generen wij door je door te sturen naar de website van de zorgverzekeraar zelf. Als je via onze website of zorgvergelijker een verzekering uitkiest en overstapt, dan krijgen wij daar een eenmalige commissie voor.

Eerlijk vergelijken, daar staan wij voor

Ondanks de commissie vergelijken wij onafhankelijk en eerlijk. We laten ons niet leiden door de hoogte van de commissie en zullen je dan ook nooit persoonlijk advies geven om voor een bepaalde verzekeraar te kiezen. Onze vergelijker baseert zich namelijk puur op de maandelijkse lasten voor je zorgverzekering. Hier sjoemelen we dus niet met de volgorde van zorgverzekeraars waarmee wij samenwerken.

Vergelijkgroep B.V.
Brigittenstraat 22
3512KM Utrecht
Nederland

Telefoon: 030 – 207 21 21
Wij bemiddelen alleen in zorgverzekeringen met de vergelijker op onze zorgvergelijker pagina. We geven geen advies.
Email: stuur een bericht
KVK: 66000041

Goedkoopstezorgverzekeringen.nl is onderdeel van Vergelijkgroep B.V., onafhankelijk specialist in vergelijkingswebsites.